Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Ήταν 1η Απριλίου...



Με αφορμή τον εορτασμό της έναρξης του εθνικοαπελευθερωτικού ενωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ, τα μέλη της ιστοσελίδας μας παρευρέθησαν στο στάδιο Ελευθερία μοιράζοντας σχετικά φυλλάδια για τον αγώνα :

53 Ολόκληρα χρόνια πέρασαν από την ημέρα που σύσσωμος ο Ελληνικός λαός της Κύπρου αποφάσισε να εξεγερθεί εναντίον του Άγγλου κατακτητή-αποικιοκράτη.
Αψηφώντας την τεράστια δύναμη της Βρεττανικής αυτοκρατορίας και μη φοβούμενος τον θάνατο, ξεκίνησε τον ένοπλο απελευθερωτικό αγώνα, με σύνθημα «Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ», έχοντας στόχο την Ένωση με την μητέρα Ελλάδα.
Όσα και να πούμε για τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ είναι λίγα. Το μόνο που καλούμαστε σήμερα να πράξουμε για να δικαιώσουμε τον αγώνα τους, είναι να αγωνιστούμε με κάθε τρόπο για την ελευθερία της πατρίδας μας.
Αντιθέτως, η πολιτική μας ηγεσία συνεχίζει να επιδιώκει μία λύση η οποία εξυπηρετεί τις διχοτομικές προθέσεις και επιδιώξεις της Άγκυρας .
Και αυτή η λύση δεν είναι άλλη από την διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία, η οποία στην ουσία αντί να επανενώνει το νησί μας διαιωνίζει την διχοτόμηση, ενώ παράλληλα καθιστά πολύ πιο εύκολη την αναγνώριση του ψευδοκράτους !
Ντροπιαστική λοιπόν αλλά και προσβλητική είναι η στάση της πολιτικής μας ηγεσίας, έναντι αυτών που έπεσαν υπερασπιζόμενοι τη λευτεριά μας…
για να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον και μια ελεύθερη πατρίδα !
risenation.blogspot.com
Διαδικτυακή Εθνική Αντίσταση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου